Kirjan takana tulee

Olin eilisen päivän Galleria Sculptorin tiloissa nauhoittamassa Osku Pajamäen johtaman loistavan tiimin kanssa ensimmäisiä jaksoja Kirjan takana -nimisestä kirjallisuusohjelmasta, jossa vuoroviikoin Pauli Aalto-Setälän kanssa haastattelemme yhtä kirjailijaa jostain hänen tuoreesta teoksestaan. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla huhtikuun lopulla ja palaan silloin tälläkin sivulla kertomaan enemmän ohjelmasta sekä siinä käsiteltävistä kirjoista ja niiden kirjoittajista.

Siitä kun olen viimeksi itse toimittanut tv-ohjelmaa on pitkä aika, mutta kokemuksen uusiminen oli todella virkistävää. Olen myös iloinen, ettei kaiken televisiotarjonnan tarvitse olla ajattelun poiskytkemistä edellyttävää viihdettä. Toivottavasti on myös riittävästi katselijoita, jotka ovat tästä samaa mieltä.

16.3. 2010